Италианска певица, която бе сред последните участници  в кастингите за

...
Италианска певица, която бе сред последните участници  в кастингите за
Коментари Харесай

Любовен триъгълник в „Гласът на България”! Италианка отмъкна гаджето на щерката на Ваня Щерева

Италианска певица, която бе измежду последните участници  в кастингите за „ Гласът на България ”, се набърка в любовта на Мила Роберт, щерка на Ваня Щерева, и артиста Кирил Хаджиев-Тино. Известния като най-дълбокия глас от миналогодишното издание на музикалното предаване, се е оплел в любовна спекулация с младата хубавица от Мантуа, Северна Италия, дочу HotArena.

21-годишната Джулия Каваньоли разглеждала видеа от предходни излъчвания на „ Гласът на България ”. Тя била впечатлена освен от вълнуващия му вокал, само че и от външния му тип. Напористата италианка разкрила профила му в обществените мрежи и непосредствено го атакувала там. Така поставила началото на пламенна преписка сред тях.

По подобен метод пламнала любовта и сред Мила и Тино. Русокосата изпълнителка инцидентно го чула в шоуто за гении по Би Ти Ви и била заинтригувана от неговия компактен и секси тембър. Щом го зърнала, провокативната певица декларирала, че няма да спи умерено, до момента в който не се запознае с него. Първата им среща била в столичен клуб. Двамата разкрили, че имат доста общи неща и усетили, че има мощна химия посред им. Последвали още няколко срещи. По това време Тино имал сериозна другарка, която живеела в Лондон. Мила също била обвързана с Константин Еленков, наследник на режисьорката Диана Добрева. Само няколко часа откакто Тино и Мила се срещнали, те решили да създадат обща ария. Докато работили по общия си план толкоз се сближили, че заживели дружно. В средата на февруари записаха дуетното си парче „ Всичко е обич ”. Връзката им обаче била съществено разтърсена, откакто в последното издание на музикалното риалити Джулия разкри, че двамата с Тино са поддържали връзка по интернет, а точно той я е предиздвикал да се яви на кастингите. Последвал плевел скандал, а младият реализатор се оказал страна в любовен триъгълник. Джулия имала записани две авторски песни и ги изпратила на Тино да ги чуе. Младият музикант, от своя страна, я поощрил да се яви на кастинг в сегашния сезон на „ Гласът на България “, откакто чул какъв брой хубаво пее.

„ Няма да скрия, че ми хареса доста и като актьор, и чисто физически. Писах му в инстаграм: „ Защо си толкоз прекрасен и надарен? “ и той ми отговори. Писахме си известно време и той ме попита дали пея и за какво не се запиша да  участвам в „ Гласът на България ”. Аз взех решение да опитам и в този момент съм тук ”, съобщи преди осъществяването си Джулия.

Водещите Павел и Венци Венц звъннаха на Тино от телефона на Джулия и направиха видеовръзка. Той изрече страдание, че не може да участва на кастингите, с цел да я поддържа, само че хубавицата го успокои, че е по-важно, че е там със сърцето си, написа " Уикенд ".

В музикалното риалити тя завоюва сърцето на Графа с осъществяване на „ Адажио ” и запълни последното свободно място в неговия тим. Припомняме, че Тино Хаджиев, който бе от тима на камелия загуби миналогодишния край на „ Гласът на България ” от Атанас Кателиев от тима на Графа.  
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР